ERBAKAN HOCA’NIN GİZLİ SİLAHLARI VE SİYONİZM’İN-EMPERYALİZMİN HİZAYA SOKULMALARI

3
Paylaş:

21 MART 2026

Erbakan Hocamız bu bilimsel ve ümit verici gerçekleri bir ESAM Konferansında hatırlatmıştı. Aynı konuda başka konuşmalarındaki açıklayıcı bilgi ve bulgularla ve daha net anlaşılır izahlarla sizlere aktarmaya çalışacağız.

“(Şu gafil Erdoğan iktidarı, ne diyor:) ‘Efendim, Ortadoğu’da İsrail’le beraber bir anlaşma yapalım!’ Bu manasız bir sözdür (boşuna bir çabadır). Çünkü İsrail’in gayeleri (Bâtıl ve barbar inancından kaynaklıdır; bunlar bozuk) DİNÎ buyruklarıdır. Dinini mi değiştirecek seninle anlaşacağım diye? Siyonistler Büyük İsrail hedefinden mi vazgeçecek? Bu mümkün değil. Kendinizi aldatıp oyalıyorsunuz!..

İsrail’i hakkına razı etmek (ve zulümden vazgeçirmek), ancak müeyyide ile olur; (çünkü ırkçı emperyalistler sadece güçten anlamaktadır!) yani bir benzetme şeklinde söyleyecek olursak; bunların alnına tabancayı dayarsın; ‘otur bakayım şu masaya, at bakayım şuraya imzanı’ dersin zalimlere, ancak böyle (doğru ve uygun bir) iş gösterirsin. Bu ‘tabanca’ dediğimiz nedir? Müeyyide. (Yani Siyonistleri hizaya sokacak ve barışa mecbur bırakacak, yaptırım gücün ve caydırıcı hazırlığın olacak.)

Makalenin tamamını okumak/dinlemek için tıklayınız.

    Güncel makalelerimizden istifade etmek istiyorsanız lütfen aşağıdaki kutuya e-mail adresinizi yazarak bize gönderiniz.